Wat gebeurt er toch allemaal?

Ik had eigenlijk al veel eerder willen (lees: van mezelf moeten) beginnen met bloggen over alle ontwikkelingen rondom #twedding en wat ons allemaal overkomt.

En nu? Nu heb ik spijt dat ik er inderdaad niet veel eerder aan begonnen ben, want het gaat de laatste paar dagen zo hard dat ik het bijna niet meer bij kan benen. Laat staan er ordelijk over schrijven op deze website.

We hebben echt het gevoel dat we in een soort rollercoaster terecht zijn gekomen. Niet alleen qua emoties van verliefdheid, omdat we gaan trouwen, maar vooral ook van verbazing, verwondering en dankbaarheid dat wij dit onvoorstelbare experimentele evenement van zo dichtbij mogen meemaken. Niemand (en wij al helemaal niet!) had ooit durven vermoeden (laat staan hopen!) dat er zoveel mensen zó enthousiast zouden worden en direct helemaal belangeloos hun creativiteit, tijd, diensten, tips, ideeën en producten aanbieden.

Bevoorrecht
Twedding, het grootste crowdsourced evenement van 2010We voelen ons enorm bevoorrecht zoveel enthousiasme en medewerking te mogen ontvangen en met zulke bijzondere mensen te kunnen samenwerken in de voorbereidingen naar het grootste twitter-evenement van het jaar: onze #twedding

Voor ons is het daarom ook belangrijk om vooral ook het feest ‘s avonds voor een groot aantal personen en zo goed mogelijk te organiseren, zodat er voor alle enthousiaste ‘sponsoren’ ook veel exposure kan worden gecreëerd. Op deze manier ontstaat er een echt ‘crowdsourced’ evenement en wordt ‘t “win/win” voor iedereen.

Waarom dragen zoveel mensen hun steentje bij?
Deze week sprak ik Erwin Kerk, die net als zoveel anderen bijdraagt aan #twedding door o.a. een Wifi camera, portofoons en zijn technische kennis van WordPress ter beschikking te stellen. Hij verwoordde het zo mooi, dat ik het graag hier wil herhalen. Één van de redenen waarom mensen willen bijdragen aan het succes van #tweddings is omdat dit zo uniek is, dat niemand het wil missen. “En straks kunnen wij zeggen: Wij waren erbij en hebben het mede mogelijk gemaakt!”

Ben jij er ook bij?

Comments on this entry are closed.

 • Precies!
  Erwin begrijpt het helemaal!

  Dat jullie in een rollercoaster zitten krijgen we ook een beetje mee via twitter. Erg leuk!
  Heel veel succes (en sterkte?).

  *Charlotte

 • ‘In de ban van de ring’, ik heb die boeken destijds gelezen, gekocht en in mijn boekenkast geplaatst, zowaar een sprookje.

  Vanmiddag was ik van 1PM – 6PM weer getuige van de voorbereidingen naar een sprookje: twedding, waarbij we in de ban van zelfs 2 ringen zullen geraken.

  Dat Spikey luidkeels jankte toen hij een aai kreeg van een rode kat in de buurt van mijn huis meld ik ten overvloede, hoks en ik lieten hem nl. uit toen de a.s. twitterbruid met haar moeder de twitterbruidsjurken-collecties bekeken.

 • lvenselaar Link

  Het is toch ook ontzettend leuk? In de eerste plaats voor jullie, maar ook voor ons hoor.. 😉 Ik ben er bij!

 • Rudolph Link

  Toen ik er bij het begin van #Twedding op 18 maart jl. bij was dacht ik wel “dit wordt vast iets leuks”, maar dat het zulke vormen aanneemt (of aan gaat nemen)had ik niet durven dromen!

 • vlinder Link

  Lieve janetta en Hoks
  Ik volg jullie nu al een paar dagen en geloof mij, het slaat over.
  ik vind het zo leuk voor jllie en als ik het 2 mensen zou willen gunnen zijn jullie het wel, dikke kus Marijke Bandolera Zeist