Ken jij iemand die kan helpen met de live videoregistratie?

Deze week had ik een bijzondere ontmoeting met Daan van Bergen van Videologic.Videologic verzorgt de live registratie van Twedding

Bijzonder, omdat ik veel van wat hij over zichzelf vertelde herkende. Ook hij zoekt altijd naar de ‘boodschap’ die je vertellen wilt, voor hij ergens mee aan de gang gaat. En ook hij heeft lange tijd heel andere dingen gedaan dan nu, maar volgt (zoals het ook hoort) intussen zijn hart en maakt zijn jongensdroom waar achter en rond de camera.

Kortom, Daan is geen ‘gewone cameraman’, maar een communicatie adviseur die o.a. met video een boodschap wil vertellen.

Kun je je voorstellen hoe trots wij zijn, dat juist hij wil meewerken aan Twedding?

Want wat Daan gaat doen is alle belevenissen van die dag filmen en live via internet uitzenden, zodat ook degene die jammer genoeg niet tijdig een plekje heeft kunnen bemachtigen, toch kan meegenieten.

Het format van deze ‘live-uitzending’ is echt waanzinnig! Ik ga nog niet alle details verklappen, maar toen Pim Ausems (onze eventmanager) en ik het idee van Daan hoorden, vielen onze monden open…

Maar…. we hebben hulp nodig bij het realiseren van deze megaklus.

Concreet zoeken we mensen die kunnen filmen, regisseren, editen en/of produceren.Video show Twedding

Voor deze bijzondere dag hebben we bijzondere mensen nodig:

1 –  Een regisseur. Bekend met de regieset : Datavideo SE-500 ( of vergelijkbaar),

Hij/Zij is stressbestending en bekend met het bedenken, opzetten en leiden van het complete programma.

2-  4 camera mensen die bij voorkeur ook bekend zijn met Camjo-werk  (camera-journalist). Elk met hun eigen HD camera (incl component aansluiting)

3-  2 productie medewerkers die (zijdelings)  bekend zijn met film/video producties

4-  1 a 2 editors (zowel vooraf,  op locatie, als na afloop voor de compilatie)

Ken jij iemand die bij deze monsterklus zou kunnen en willen helpen? Wijs hem of haar dan op deze pagina, waar alle details te vinden zijn. Ook kan men zich daar aanmelden.
Uiteraard kan Daan van Bergen het beste alle inhoudelijke vragen beantwoorden. Je kunt hem het beste bereiken via twitter of via de pagina met uitleg.

Comments on this entry are closed.

 • Wat een mooi bericht! Wordt vast geweldig straks op 20 oktober. Ik ken iemand die heel goed is met video. Ik zal hem dit bericht laten lezen. Hij gaf al eerder aan interesse te hebben in Twedding. Ik ga ‘m contacten. Succes verder met zoeken.

 • Sheida Mohebbi Link

  wow is het al 20 oktober 🙂
  Ook ik ken wat mensen. Ik leg het ze voor en kom bij je op terug.
  Sheida

 • Ik zit in een gebouw met allemaal creatieve ondernemers, waarvan een flink aantal zeer handig met camera’s… en op elkaar ingespeeld!
  Ik zet de vraag uit!

 • Wat is Twedding toch een gave happening! Ik ken twee enthousiaste, professionele video/filmmakers, Ben en Tanja. Met veel plezier stuur ik dit bericht aan ze door.
  Suc6 met de organisatie!