Een stem die je in je ziel raakt

Afgelopen maandag hadden wij de eer om aanwezig te mogen zijn bij een ‘huisconcert’ van LadyLau ofwel Laura ten Hoedt.LadyLau ofwel Laura ten Hoedt treedt op tijdens twedding

Laura organiseert dat wel vaker, samen met haar moeder Francine, om een select gezelschap op een heel informele manier, echt letterlijk ‘in de huiskamer’ te laten genieten van haar muziek. Niet alleen genieten we dan van de door haar zelf gecomponeerde en geschreven nummers, maar ook nog eens van een overheerlijke maaltijd: een zeer uitgebreide rijsttafel, soms zelfs in combinatie met sushi, heerlijk!

Elke keer weer is het een bijzondere ervaring. Een huiskamer vol met bekende en onbekende mensen, die samen genieten van het eten en de muziek van LadyLau.

Niet veel mensen weten trouwens dat Laura naast haar carrière als singer-songwriter ook Public speaker, (stem)coach en conflicttrainer is. Uiteraard speelt muziek ook bij deze andere activiteiten een grote rol.

Maar terug naar afgelopen maandag. Zelf kon ik helaas pas later komen, waardoor ik een deel van haar huiskamerconcert heb gemist. Maar het deel, waar ik wel bij kon zijn, was weer helemaal genieten. Laura zong (en speelde) een aantal nummers van haar CD Sense, zoals “Rainbow Thougts” en “Your heart will know mine”, en gaf ons ook de primeur met een nieuw liedje van haar volgende CD!

Het gevoelige nummer “Zweven” raakte niet alleen mij, maar ik zag bij meer mensen een traan van ontroering.

Uiteraard werd er ook veel gelachen, want de sfeer tijdens de optredens van LadyLau is altijd ontspannen en lekker informeel. Toch kan ik zeggen, dat iedereen met een ander gevoel naar huis is gegaan, dan men binnenkwam. Want één ding is zeker, als LadyLau zingt, dan raakt haar stem je in je ziel!

Ik kan dan ook niet genoeg benadrukken, dat wij erg blij zijn, dat Laura ook tijdens Twedding ons en onze gasten komt ‘raken’ met haar stem.

De CD Sense van LadyLauLadyLau zal zowel tijdens de Ceremonie als tijdens het Feest optreden.

PS, Francine heeft iets heel bijzonders aangeboden voor alle mensen die een bijdrage leveren aan Twedding, daarover later meer!