De meest gestelde vragen over Twedding

Hoe is twedding ontstaan?
Als we mensen vertellen over twedding krijgen we heel vaak dezelfde vragen.
Buiten alle verbaasde en ongelovige blikken merken we ook altijd dat men graag wil weten hoe het nu zo gekomen is. Hoe we ‘op dit idee gekomen zijn”.

Nou, niet dus.

Om alle misverstanden uit de wereld te helpen, het is niet bedacht, niemand had dit vooraf kunnen bedenken en eigenlijk is ’t ‘gewoon gebeurd’. Spontaan ontstaan, zoals zoveel dingen op twitter spontaan ontstaan. In dit geval mede door Petra Hubbeling van Boeddhisness, maar daarover later meer 😉

Interview
Binnenkort een zo volledig mogelijke pagina met alle FAQ’s over twedding, maar nu alvast een voorproefje. Vandaag ben ik geïnterviewd over twedding. Een deel van het interview heb ik opgenomen, om het met jullie te kunnen delen:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7Lms0vGUlZE[/youtube]

Ik beantwoord o.a. de vragen:

 • Wat is twedding?
 • Hoe is twedding ontstaan?
 • Waarom bieden mensen hun producten en diensten aan?
 • Wie mag er op twedding komen?
 • Ik twitter niet… Mag ik toch komen?
 • Wanneer is twedding?

Uiteraard heb ik ook een vraag aan jou.

Ben jij er bij? Lever jij toevallig ook een bijdrage aan Twedding?
Vertel me in dat geval waarom je dit niet wilt missen en/of waarom je zelf meehelpt aan het realiseren van Twedding.

Ik kijk uit naar jullie reacties!

Jannetta Dorsman beantwoordt vragen over Twedding

Comments on this entry are closed.

 • Dag lieve mensen,

  hier een berichtje van de tweddingplanner :).

  Ergens eind maart kreeg ik een RT van een twittervriendin met daarin de vraag dat @jandor op zoek was naar een twitterende trouwambtenaar. Ik vind het altijd leuk om anderen te helpen dus reageerde er meteen spontaan op en zei dat @trouwceremonie een toppertje is en dat ze haar moesten hebben .. daarnaast zei ik ook nog dat als ik verder iets voor hen kon betekenen ik ze graag daarbij zou willen helpen. Jannetta zei toen tegen mij, zullen we anders even bellen? Ohh leuk, tuurlijk!! Het was een heel gezellig telefoongesprek en we hebben meteen een afspraak gepland voor dat weekend. Het klikte meteen tussen Jannetta, Rene en mij! Wat een schatten!! Het leek me vanaf minuut één een geweldige uitdaging .. ik dacht laten we het gewoon proberen!! En dat dachten Jannetta en Rene volgens mij ook ;-). En zo enkele maanden verder hebben we bijna de gehele #twedding al geregeld! Onvoorstelbaar!
  Heel eerlijk gezegd denk ik dat de gunfactor erg belangrijk is bij het regelen van dit bijzondere event. Jannetta, Rene en Pim zijn zeer ontwapende persoonlijkheden … en dan met mij er nog bij: echt een Top team zijn we 🙂 hihi!

  Veel liefs en ik kijk er echt naar uit om iedereen te ontmoeten op #twedding .. ook al zal ik her en der wel rondrennen 😉

  Vivian | het Bruidsmeisje | tweddingplanner

 • Heel mooi verhaal, echt een sprookje; een sprookje uit deze tijd en ik ben blij dat te mogen meemaken: mijn leven lang geloof ik al in sprookjes. 🙂

 • Janetta en René zijn supersociale mensen die niet alleen veel geven, maar ook kunnen ontvangen en een plekje zoeken voor alles wat wordt aangeboden. Dat geeft mij het gevoel dat iedere bijdrage ook echt gewaardeerd wordt.
  Ik heb me suf gepiekerd wat ik kon bijdragen, want mijn core-business is conflicten en dat is nou net niet wat je een bruidspaar toewenst. Maar ze zijn ook enthousiaste bezoekers van de #huisconcerten van @LadyLau bij ons thuis. En zo ontstond het idee om een kennismakingsavondje vooraf en een bedankavondje achteraf aan te bieden aan iedereen die heeft meegeholpen om #twedding mogelijk te maken.

 • indirareynaert Link

  Ik kom naar #twedding omdat ik het zo leuk vond dat jullie een keer spontaan (danzij twitter) in Wolfheze langskwamen 🙂 dan kom ik nu maar ‘es naar jullie!

 • Rudolph van Dusseldorp Link

  Hoe dichter de datum van #Twedding nadert met alles wat er nu omheen gebeurt, des te leuker vind ik het dat ik er vanaf het eerste moment bij was.

 • Het is geweldig om te zien waar zo’n opmerking al niet toe kan leiden. Ik sta zelf ook verbaasd van vele reactie die we vanuit de twitterpopulatie krijgen om mee te werken aan #twedding. Ik krijg daar toch een erg goed gevoel over. Heerlijk om te zien hoe iedereen een bijdrage wil leveren om van #twedding een onvergetelijke dag te maken voor @jandor en @hoks, maar ook voor mij, want om heel eerlijk te zijn voel ik me natuurlijk wel een klein beetje schuldig dat ik @jandor zo “voor het blok” gezet heb 🙂

  Wij gaan ondertussen lekker door! De jurk van @jandor is uitgezocht (nee ook van mij krijg je het niet te horen hoe hij eruit ziet). Ik ga half augustus met @hetbruidsmeisje onze bruidsmeisjesjurken laten opmeten. Het model hebben we maar nu nog de juiste maten, want hij wordt handgemaakt door @TWIYR (www.twiyr.com). Bruidsjonker @gufler zal wel zenuwachtig zijn om de hele dag tussen 2 van de mooie bruidsmeisjes te moeten lopen.

  Als er nog iemand is die een leuk bruidsjonkeroutfitje voor @gufler wil maken dan zijn wij daar natuurlijk erg blij mee. @hetbruidsmeisje en ik hebben nog wel wat leuke ideeën voor deze outfit, maar ja ik zeg niets meer want ik weet nu waar een opmerking van mij wel niet toe kan leiden 🙂

  Petra Hubbeling / @petrah / @boeddhisness

 • Lieve mensen, wat geniet ik iedere keer weer van jullie reacties!
  Dank jullie wel voor alle prachtige ervaringen die jullie me allemaal, stuk voor stuk, elke dag opnieuw laten beleven.