Betrapt!

Trouwjurk uitzoeken in Utrecht bij Covers CoutureNa een intensieve workshop/sessie georganiseerd door Wazzup in Utrecht besluit een select gezelschap om gezamelijk een hapje te gaan eten.

Onderweg naar het restaurant toe, wordt er een trouwjurkenwinkel gepasseerd… Tja, het resultaat was een verlate aankomst bij het restaurant.
In de tussentijd wisten 5 dames, waaronder @jandor, een goed gesprek aan te gaan met de eigenaren van Covers Couture (Utrecht) waarbij het volledige ‘concept’ van twedding uit de doeken werd gedaan.

Momenteel is er nog geen uitsluitsel over, echter is de kans groot dat de eigenaren van Covers Couture in Utrecht dit fenomeen zo geweldig vinden, en de extra exposure die hen dit oplevert waardeert, dat zij mogelijk de trouwjurk voor @jandor zullen gaan leveren.

…wordt vervolgd!

(op de foto vlnr: @ellenmouthaan, @estheroffringa, @karinfrl, @jandor staat verstopt achter @zijsidemakelaar)

Comments on this entry are closed.

  • Intussen kan ik melden dat mijn trouwjurk door de hippe trouwzaak Arnhemsmeisje http://www.arnhemsmeisje.nl/ wordt geleverd.
    Vrijdag 9 juli ga ik met Esther Offringa, Petra Hubbeling en uiteraard onze weddingplanner Vivian ter Huurne een eerste selectie maken c.q. passen!