Twedding afterparty

Vandaag is de Twedding afterparty, waar we nog 1 keer terugkijken op een roerige tijd met als hoogtepunt woensdag 20-10-2010.

Helaas kan vandaag niet iedereen aanwezig zijn, maar desalniettemin neem ik hierbij graag de gelegenheid om iedereen nogmaals vanuit de grond van mijn hart te bedanken voor hun tomeloze inzet, geduld, kunde, expertise, prachtige producten, meedenken, steun, humor, goede ideeën, uren, uren en uren aan werk en niet te vergeten hun aanwezigheid!

Waardevolle contacten zijn gelegd, vriendschappen ontstaan en een prachtig netwerk van professionele en bijzonder gepassioneerde mensen is gecreëerd.

Wij voelen ons enorm bevoorrecht dat wij deel hebben mogen uitmaken van dit bijzondere evenement en dat we met zulke prachtige mensen hebben mogen samenwerken.

En dat mag best nog een keer extra gezegd worden.

We hebben met een grote groep mensen (meer dan 150 mensen)  een enorme en grootse prestatie neergezet. We hebben iets gedaan wat maar weinig mensen ons zouden nadoen.

Het is ondoenlijk om iedereen hier persoonlijk te bedanken (ook al zegt mijn gevoel dat ik dat het liefste wel zou willen). Maar 2 personen mogen hier niet ontbreken:

Zonder Vivian ter Huurne (onze bruisende, enthousiaste weddingplanner, die letterlijk alles voor elkaar krijgt) en Pim Ausems (onze enorm gedreven event manager, die zichzelf overtroffen heeft bij de organisatie en coördinatie van het ongelooflijk uitgebreide feest) was Twedding onmogelijk geweest.

Samen met Pim en Vivian heb ik maandenlang, dagelijks contact gehad, gebrainstormd, gebeld, geregeld, overlegd en vooral gewerkt!

Vivian en Pim, jullie zijn kanjers! Ik weet zeker dat iedereen die Twedding van dichtbij of van een afstand heeft meegemaakt dat zal beamen.

Wij kijken met veel trots, geluk en blijheid terug op de bijzondere samenwerking.