The story continues…

Er is de laatste tijd weer zoveel gebeurd, dat ik eigenlijk niet goed weet waar ik beginnen moet.

We hebben onlangs het goud van de trouwringen gewalst (we hadden het eerder al samen met Annemiek gesmolten) en binnenkort maak ik een reportage in foto en video van dit hele proces: “The making of the twedding rings”

Maharadja tenten kleedt de feestlocatie extra mooi aanOok werden we verrast met veel verschillende aanbiedingen, waaronder van Maharadja Tenten, die de feestlocatie De Beesde extra mooi gaat aankleden en ons daar van aanvullende ruimtes gaat voorzien. Wij hebben al wat voorbeelden mogen bekijken en het is echt ongelooflijk mooi!

Onze outfits worden mooier dan mooi. Iedereen weet, dat mijn trouwjurk bij Assespoester vandaan komt, maar volgende week worden de maten van René genomen in Amsterdam, want dan gaan we naar SheTailor, die speciaal voor hem een maatwerk pak zal maken. Daar waar mogelijk, ga ik ook proberen om dat proces met foto en/of video te ondersteunen om jullie mee te laten genieten!

She-Tailor maakt het maatwerk pak van René Hoksbergen voor TweddingTijdens de fotosessie van twedding, die door de fotografen Hans Lebbe, LotsofPhotos en MyWeddingShoot wordt geregeld, kunnen we zelfs een  heuse ‘trouwshawl‘ omslaan, als het even wat frisser wordt. KashmirHeritage heeft daarvoor uit haar prachtige collectie 2 bijzondere shawl ter beschikking gesteld.

Omdat alle sponsoren van zo’n uniek evenement als twedding alle aandacht verdienen, die mogelijk is, wordt er hard gewerkt aan de publiciteit. Marcelle Warringa van Commuwise en Jennifer Delano van JenJenPR werken samen om de binnenlandse en buitenlandse pers op te hoogte te stellen van dit bijzondere event. Binnenkort ongetwijfeld meer info en alle persberichten staan uiteraard ook altijd op de site.

Het eerste resultaat is al zichtbaar, want de eerste echte Google Search Story over Twedding is gemaakt:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2tKyCRRsdYU[/youtube]

Overigens is de lijst met nieuwe ontwikkelingen, geweldige bijdrages en ongelooflijke gebeurtenissen nog lang niet compleet. Volgende keer weer meer!

PS, ik heb ook nog een geweldig geheimpje voor René weten te regelen. Maar ja… geheimpjes moeten geheim blijven, dus daar zal iedereen toch echt geduld voor moeten hebben! 😉

PS2, Vandaag is de verlovingsshoot met Charlotte Meindersma van LotsofPhotos op Kasteel ’t Kerckebosch. Foto’s volgen uiteraard via twitter, Flickr en hier op de site…

Comments on this entry are closed.

 • Lieve Janetta,

  Ons getwitter begon vandaag met je nieuwe avatar, toen je bril/laser/afvalbeloning en toen ik met een #liefdesquote kwam die jou aansprak vroeg je me deze bij een blog te zetten. Nu vond ik dit blog wel een mooie.

  #tweddingquote :
  De ware liefde blijkt niet iemand te zijn die aan al je eisen voldoet, maar iemand bij wie je al je eisen als vanzelf loslaat.

  Heel veel geluk samen met René! En zolang je elkaars verschillen liefdevol omarmt groeit je zelfliefde en jullie liefde samen!

  Lieve groet,
  Wendy Goudzwaard