Help mee twedding succesvol te maken!

Het bijzondere aan twedding is het twittergehalte.
Het hele evenement wordt nl grotendeels gerealiseerd door en voor twitteraars.
Op twitter kom je ondernemende mensen tegen, personen die graag willen geven. Denk daarbij aan kennis, informatie, expertise maar ook diensten. Immers, zij kennen de kracht van twitter!

Juist die samenhang maakt twedding zo bijzonder. Door anderen te ondersteunen, helpen en door jouw steentje bij te dragen haal je er zelf, indirect, meer uit dan je er in stopt. Niet eenvoudig uit te leggen, maar wel een feit.

Waarschijnlijk vraag jij jezelf nu ook af hoe je kan assisteren om twedding een succes te maken, anders was je vast niet op deze pagina gekomen.

Heb jij een product, dienst of kennis die je wilt inzetten bij en voor twedding? Of wil je alleen maar weten of jouw inzet mogelijk bij kan dragen, neem dan contact met ons op. Het begint met contact. Het eenvoudigste is uiteraard via twitter: @tweddingNL

Maar ook via onderstaand formulier kun je ons bereiken.

Belangrijk aspect van het succes van Twedding is crowdsourcing. Juist, omdat ‘the crowd’ ofwel de twitter-community zelf grotendeels bepaalt hoe het evenement eruit komt te zien is de betrokkenheid zo groot. Zelf hadden wij dit allemaal nooit kunnen bedenken. Maar juist door alle hulp, creativiteit, kennis, ervaring, inzet en enthousiasme van alle deelnemers creëren we gezamenlijk iets unieks wat zijn weerga niet kent!

Niet onbelangrijk, wij houden zeker rekening met de WIIFM factor (What’s in it for me). Zoals we al stelden, over het algemeen haal je er meer uit dan je er zelf in stopt. Dat gebeurt middels exposure.
Er is veel gelegenheid op deze site om je verhaal te (laten) vertellen, met visuele uitingen te communiceren wat je levert of waar je goed in bent en om een speciale aanbieding te kunnen doen naar de bezoekers van de webste c.q. van twedding.

Omdat het concept van Twedding uniek in de wereld is, is er ook veel aandacht voor vanuit de diverse media en op ’t internet.

Twedding wordt groot, groter, groots opgezet. Er is een prima platform voor het onder de aandacht brengen van jezelf, je product of dienst en dergelijke.
En ook na 20-10-2010 zal de aandacht voor twedding onverminderd doorgaan ivm de diverse presentaties en lezingen die over dit onderwerp gegeven worden. De website zal dan ook bezoekers blijven trekken.

Ook interesse om mee te doen? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Contact opnemen is niet meer mogelijk