Rationeel denken op een roze wolk

Huisnotaris
Al jaren hebben wij een notaris in Zeist, waar we veel mee samenwerken. Niet alleen vanuit ons makelaarskantoor in Zeist Woningadviseurs, maar ook voor alle privé en ondernemerszaken komen we al heel lang bij Van Rhijn notarissen.

Van Rhijn notarissen, notaris in ZeistDaarnaast ben ik erg trots te mogen melden, dat ik Van Rhijn ook tot mijn trouwe klanten mag rekenen. Gezamenlijk bepalen wij alle marketing- en communicatie activiteiten om met name het notariaat in Zeist te ontdoen van een ‘saai en stoffig’ karakter. Ze zijn dan ook het eerste notariskantoor in de regio, die hun inloopspreekuur ook via chat aanbieden en er is zelfs al geexperimenteerd met een weblog. Eigenlijk een beetje notaris 2.0 dus! 😉

Goed, genoeg promotie en lovende woorden 😉

Bijzonder

Carla Vaandrager van Van Rhijn notarissen

Carla Vaandrager

Vorige week was ik weer bij Carla Vaandrager van Van Rhijn op bezoek om te praten over de marketingacties voor de komende periode. Uiteraard praatten we ook even bij over alle overige ontwikkelingen en je begrijpt dat Twedding en vooral het artikel in het AD uitgebreid werd besproken.

Dat zoveel mensen al hun medewerking hebben toegezegd om twedding tot een succes te maken, vond men geweldig om te horen. Zoiets bijzonders hadden ze nog nooit van gehoord.

Nou, wij ook niet! 🙂

Huwelijksvoorwaarden
Carla vroeg me of wij al hadden nagedacht over het wel of niet regelen van huwelijksvoorwaarden.  En ik moet je bekennen dat wij er nog nauwelijks bij stil hadden gestaan. En dat terwijl ik kan zeggen, dat ik door mijn ervaring met Van Rhijn echt wel weet hoe belangrijk het is om dat goed te regelen.
Maar ja, tot nu toe zijn we simpelweg niet van onze roze wolk af te slaan! Er gebeurt zoveel bijzonders, we genieten elke dag zo enorm van wat er op ons afkomt, dat we stiekem eigenlijk helemaal niet stil willen staan bij rationele zaken als huwelijksvoorwaarden.

Maar uiteraard begrijpen we heel goed, dat we dat echt binnenkort moeten regelen. Vooral omdat we beiden ondernemer zijn en diverse bedrijven hebben. Met het schaamrood op de kaken zei ik dus tegen Carla, dat we er echt snel op terug zouden komen, maar we nog even teveel met andere dingen bezig waren.

Verrassing

Marjolein Ellings, notaris voor twedding

Marjolein Elings

Begin deze week werd ik verrast met een mail van Carla, waarin ze aangaf dat Van Rhijn notarissen altijd nauw betrokken is geweest bij ons en het super leuk vinden dat we gaan trouwen. Maar vooral ook de manier waarop!
Daarom wilden zij graag aanbieden om ons huwelijk ook juridisch het beste startsignaal te geven en voor ons de huwelijksvoorwaarden te regelen.

De notaris die dat vervolgens voor ons gaat verzorgen is Marjolein Elings, een begrip als het gaat om complexe en minder complexe zaken op het gebied van Familierecht en Ondernemingsrecht.

Ik kan in alle eerlijkheid zeggen, dat we enorm blij zijn dat Marjolein dit voor ons gaat verzorgen. Als er iemand is die ons en onze bedrijven goed kent, is zij het wel.

Toevallig?
Eigenlijk geloof ik niet in toeval, maar toen ik donderdag de Zeister Nieuwsbode opensloeg, viel mijn oog op het volgende artikel:

De notaris weet raad: Huwelijksvoorwaarden