Programma

Hoe ziet de grote dag eruit?

Woensdag 20-10-2010 is het dan zover. Dan is Twedding een feit.

René Hoksbergen en Jannetta Dorsman trouwen in Zeist, waarna er een spectaculair en uniek feest wordt georganiseerd voor iedereen die wil komen (en op tijd een plaatsje heeft gereserveerd)

Tom Beek

Tom Beek treedt op tijdens de ceremonie

Het programma voor die dag is intussen bekend, en een tipje van de sluier kunnen we wel vast oplichten. Aanpassingen aan het programma vinden nog altijd plaats, dus de avond kan nog iets wijzigen! 😉


Ceremonie

De daggasten worden rond 14:30 uur verwacht bij Kasteel Kerckebosch. Het bruidspaar wordt vervolgens door hen verwelkomd onder begeleiding van  Tom Beek en LadyLau.

Lady Lau gaat zingenRené en Jannetta trouwen in principe om 15:00 uur in Zeist. De trouwlocatie is het sfeervolle Kasteel ’t Kerckebosch.

Pauline Krom is de BABS die het huwelijk zal voltrekken. Uiteraard wordt ook het ceremoniële deel van de dag muzikaal opgeluisterd door Tom en Laura.

Na afloop van de huwelijksvoltrekking is er gelegenheid tot feliciteren en wordt de bruidstaart van Take the Cake aangesneden in combinatie met Rode Bubbels.Bruidstaart van Take The Cake


Feest

Het grote feest van Twedding begint om 19:00 uur en vindt plaats in Hofstede De Beesde in Bunnik. (kaart)
Ontvangst en registratie is mogelijk vanaf 19:00 uur. Tijdig aanwezig zijn is aan te raden, want het zal wel even duren voordat alle gasten binnen zijn…. 😉DJ seipie draait coole grooves en funky tunes 2 dance 2.

Zorg in ieder geval dat je uiterlijk 20:00 uur binnen bent, want exact op dat tijdstip start het feest met een spectaculaire opening!

De rest van de avond wordt ingevuld door diverse artiesten, die met elkaar een onvergetelijk feest verzorgen.

In de praktijk zal het 1 groot concert worden, met diverse live-artiesten. Naast de live-muziek is ook DJ Seipie aanwezig om tussendoor alle gasten van de juiste dansmuziek te voorzien.

Of de dTwedding karikatuur Jannetta Dorsman @JanDoransvloer officieel geopend wordt door het bruidspaar houden we nog even geheim… 😉

Overigens zijn er ook rustiger ruimtes beschikbaar, waar een goed gesprek en verdere kennismaking tussen tweeps en overige gasten kan plaatsvinden.

Wel moet je dan rekening houden, dat er een prachtige karikatuur van je gemaakt wordt, door Karikaturist Ibis Jan Ibelings.

Een echt Twedding voorbeeld van Jan zijn werk kun je hier zien, dus ik weet zeker dat veel mensen zich graag even willen terugtrekken uit het feestgewoel… 😉

Verder draagt Anne Kee Deelen een speciaal voor de gelegenheid geschreven Twedding-sprookje voor en leest Jet Valk poëzie uit eigen bundel voor, inclusief muzikale ondersteuning.

Wie treden er verder allemaal op tijdens het feest van Twedding?

Patrick Wolvers, de troubadour van Nederland

Pat, de troubadour

  • DJ Seipie weet iedereen in beweging te krijgen met een grote variëteit aan dansmuziek.
  • Prachtige, onvervalste Nederlandstalige rock, blues en pop songs geschreven en gespeeld door muziekduo Slaats & Clemens
  • Nederland heeft een echte troubadour: Patrick Wolvers, ofwel “Pat“, samen met accordeonist Lex vorm hij het Troubadours Duo Leiden
  • De prachtige, pure stem van Laura ten Hoedt ofwel LadyLau raken iedereen recht in het hart!
  • Helemaal uniek wordt het met de eerste en helemaal voor de gelegenheid geformeerd twitterband! Deze tweddingband van individuele muzikanten en zangeressen speelt speciaal voor Twedding voor het eerst samen.
  • De fabelachtige feestband Band & Breakfast heeft toegezegd om minimaal een uur de boel flink op stelten te zetten. Zelden kwamen we een dergelijke groep tegen die muzikaliteit, professionaliteit en improvisatie combineerden met een meer dan gezonde dosis humor. Is het al 20 oktober?
  • Ongelooflijk maar waar: 8 weken op nummer 1 met haar hit “You en live bij twedding: Judith Jobse ofwel gewoon Judith
  • Ook de oesterman van Zilt & Zalig heeft toegezegd speciaal voor Twedding ‘oestertime‘ in te lassen. Jammie!
  • Wie de andere optredens verzorgen laten we nog even in ’t midden tot alles definitief is…
Band & Breakfast zetten Twedding flink op stelten

Band & Breakfast zetten Twedding flink op stelten

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1qjJXoRmdzM&feature=player_embedded[/youtube]

De nummer 1 hit van Judith Jobse: “YOU”