Een weddingplanner. Is dat nu echt nodig?

Toen René (alias @Hoks) mij in maart ten huwelijk vroeg, kon ik uiteraard nog niet direct bevatten wat er allemaal geregeld moest worden.
En dat ‘t zo groot zou worden, als nu duidelijk is geworden, al helemaal niet!

Maar…. een bruiloft regelen? Dat kan toch niet zo moeilijk zijn?
Er trouwen dagelijks een heleboel stelletjes en die organiseren hun bruiloft toch ook zelf?

Weddingplanners in Nederland
Al snel kregen we echter een ontzettend leuk berichtje van Vivian ter Huurne alias Het Bruidsmeisje. Vivian is Weddingplanner van beroep en ook nog eens parttime werkzaam op het kantoor van het BWPN (Beroepsorganisatie Weddingplanners Nederland).
Vivian had gehoord van Twedding en dat het ‘hele huwelijk bij elkaar getwitterd’ zou worden.
Aan zo’n uniek evenement wilde zij graag meewerken. Haar enthousiasme op twitter en tijdens ons eerste telefoongesprek was zo aanstekelijk, dat we direct een afspraak met haar maakten om kennis te maken.Vivian ter Huurne: bruidsmeisje, weddingplanner en ceremoniemeester

Klik
De klik was er eigenlijk vanaf ‘t eerste moment. Belangrijk dat die klik er is, want ons is intussen wel duidelijk geworden, dat we gedrieën heel nauw samenwerken en er veel contact is op soms de gekste tijden.

Daar waar wij in eerste instantie nog dachten dat een weddingplanner een ‘overbodige luxe’ is, intussen weten we beter. Een weddingplanner als Vivian neemt ons niet alleen heel veel uit handen, maar heeft veel meer zicht op wat er allemaal mogelijk is, bij ons past en hoe we onze trouwdag tot een heel bijzondere kunnen maken.

Enthousiasme
En in het kader van #Twedding, namelijk dat alles door en voor twitteraars wordt geregeld is zij echt onbetaalbaar gebleken. Met haar ontwapenende houding, in combinatie met een onvermoeibaar enthousiasme over dit unieke evenement heeft zij al veel mensen en bedrijven aan de lange lijst van twedding-sponsoren weten toe te voegen.

Een weddingplanner met een gouden randje
Voor ons is Vivian intussen goud waard. Alleen al het feit, dat zij op 20 oktober als ceremoniemeester alles in goede banen gaat leiden, zodat onze familie, vrienden en kennissen onbezorgd met ons mee kunnen genieten van deze geweldige dag is geweldig.

In de komende periode zal je dus waarschijnlijk nog veel over haar horen. De samenwerking is immers bijzonder intens!

Comments on this entry are closed.

  • Pim Ausems Link

    Wow… Mooie recentie 😀 , Vivian gaat voor goud!!
    En echt verdiend!! ;))