Dé Jurk: hij laat nog even op zich wachten…

Gisteren was ik voor een presentatie over Blue Ocean Strategie aan makelaars en consumenten in Arnhem. Gelukkig was ik lekker vroeg en had ik nog ruim de tijd, voordat ik aan de beurt was om mijn verhaal te mogen houden.

Samen met Ellen Mouthaan, een heel gezellige collega en vrouwelijke  makelaar uit ’t Gooi, besloot ik stiekem vast even een

Assepoester, de meest hippe bruidsmode in Arnhem levert de  trouwjurk van Twedding

"Deze winkel veroorzaakt hebzucht en leidt onherroepelijk tot prinsessengedrag. Art. 126A"

blik op de de meest hippe bruidsmodezaak van Nederland te werpen, die mijn trouwjurk gaan leveren: Assepoester!

De afspraak om met mijn bruidsmeisjes Vivian ter Huurne, Petra Hubbeling en Esther Offringa de jurk te gaan uitzoeken c.q. passen staat pas gepland voor vrijdag 9 juli, maar ongeduldig als ik ben, kon ik mijn nieuwsgierigheid uiteraard niet langer bedwingen… 😉

Helaas, helaas…. toen wij bij de winkel aankwamen was deze jammer genoeg al gesloten.

Maar ik kan je vertellen, dat wat we in de etalage en door de ramen heen konden zien, mij zeer positief stemde! Dat komt vast goed, volgende week!

Assepoester in Arnhem levert de bijzondere trouwjurk van TweddingIk zou dus zeggen, ArnhemsMeisje, alias Assepoester, houd maar vast rekening met onze komst, 9 juli! 😉

Comments on this entry are closed.

  • Haha, mochten @hoks en ik – op vaderdag nog wel – het twouwjurken boek niet zien zodat we Spikey maar uitlieten die nog een felle aai van een rode kat kreeg en luidkleels ging janken.
    Maar eerlijk is eerlijk: de ‘assepoester’-collectie belooft wat,ik geloof nog altijd in sprookjes en dus ga ik erheen, stiekem, maar dat vertel ik aan niemand. Mama@JanDor kan er mooi winkelen :-))

  • Haha, wat een geweldig verslag, girls! 🙂 Wat jammer dat we nou nét weer dicht waren! Maar hopelijk maken we het vrijdag de 9e helemaal goed…! 😀 Love & cupcakes!