Bruiloft of een feest voor gezellige mensen? Neem iemand mee!

Neem gezellige mensen mee naar Twedding! De meest gehoorde opmerking over Twedding is dat mensen het vreemd vinden om naar een bruiloftsfeest van ‘onbekenden’ te gaan.

Dat begrijp ik heel goed, want dat zou ik zelf ook niet zo snel doen.

Maar Twedding is anders. Twedding draait ’s avonds niet om een bruiloftsfeest, maar om een publiek feest voor gezellige mensen. Want we houden zelf helemaal niet van bruiloften! Al die zogenaamd leuke sketches, voordrachten en andere acts trekt ons totaal niet.

Maar twitter-feestjes vinden we wel heel erg leuk! Daarom hebben we er ook voor gekozen om ons feest ’s avonds tot een groot en ‘publiek’ toegankelijk feest te maken. Omdat zoveel mensen spontaan en belangeloos hun producten, diensten, tijd en expertise hebben aangeboden, hebben we gezamenlijk het onmogelijke mogelijk gemaakt: Een groot feest met een programmering en artiesten waar menig festival jaloers op is en toch een sfeervolle en gezellige setting.

Ken jij nog meer mensen die qua gezelligheid een aanvulling zijn voor het avondfeest van Twedding? Nodig ze dan uit om zich in te schrijven op http://www.twedding.nl/registeren-voor-twedding/ en beleef samen met hen en ons een onvergetelijke avond tijdens het grootste twitter-evenement van 2010!

Comments on this entry are closed.

  • ren Link

    wie neemt me mee?