Belangrijke informatie Tweddingfeest

Nu gaan we echt aftellen tot de 20e. En ja, ik geef het toe…. De zenuwen beginnen mij langzaam parten te spelen.
We hebben ongelooflijk hard gewerkt, de afgelopen maanden en eerlijk gezegd kwam en kom ik continue tijd tekort om alles zo goed te doen, als ik eigenlijk zou willen.

Het versturen van de uitnodigingen, bevestigingen en communicatie van belangrijke informatie over de dag zelf en het feest ‘s avonds is niet altijd helemaal goed verlopen. Nogmaals mijn excuses daarvoor. Maar nu ga ik het proberen een beetje te herstellen en alle openstaande vragen zoveel mogelijk te beantwoorden.

Dus hieronder alles op een rijtje: wie is wanneer en waar op welk tijdstip en wat moet je meebrengen?

De Beesde is de locatie van het Tweddingfeest

Waar
Je bent woensdag 20-10-2010 welkom vanaf 19:00 uur bij Hofstede de Beesde, Camminghalaan 30 in Bunnik.
Zorg ervoor dat je om uiterlijk 19:50 uur binnen bent, om de spectaculaire opening niet te missen. Houd daarbij rekening met het feit dat er heel veel mensen komen, dus zorg dat je ruim op tijd bent.

Wat (Programma)

Een paar programma onderdelen houden we nog even geheim, maar vanaf 19:00 uur draait DJ Seipie swingende dansmuziek voor alle gasten.

Om 20:00 uur vindt de spectaculaire opening plaats, dus zorg dat je ruim op tijd aanwezig bent!

Daarna treden diverse artiesten live voor je op, waaronder Aldith Hunkar (presenteert de hele avond), Anne Kee Deelen (sprookje), LadyLau, Troubadours Pat en Lex, Judith Jobse, Muziek & Magie, Jet Valk (poëzie), Slaats & Clemens, Karikaturis Ibis, De Tweddingband,  Oesterman Marcus (Zilt & Zalig) en Band & Breakfast.

Kortom, dit mag je niet missen!

Wie
Iedereen is welkom om naar het grote Twedding feest in Bunnik te komen. Het enige wat je moet doen, is je even inschrijven.

Ontvang je geen mails van Twedding, maar wil je wel komen? Schrijf je dan even (opnieuw) in.
Neem gerust leuke, gezellige mensen mee naar Twedding, maar zorg ervoor dat iedereen apart is ingeschreven, ieder met een eigen email-adres!

Toegangskaarten
Toegang tot dit unieke evenement is volledig gratis. 35 artiesten staan klaar om iedereen volledig belangeloos de hele avond te entertainen en hapjes en zelfs enkele drankjes zijn gratis te verkrijgen. Als je tijdig bent geregistreerd, kun jij erbij zijn!
We versturen z.s.m. maar uiterlijk maandag 18 oktober de toegangskaarten voor Twedding per mail. Deze uitgeprinte mail is je toegangskaart. Zonder geldige kaart per persoon kom je niet binnen, dus zorg ervoor dat je gegevens juist vermeld zijn bij ons.

Dresscode

Er is geen specifieke dresscode voor het feest. Trek iets aan waar je je prettig in voelt, maar houd er rekening mee, dat er veel mensen feestelijk gekleed zullen gaan.

Feliciteren van het bruidspaar

Het is voor het bruidspaar onmogelijk om die avond van iedereen persoonlijk felicitaties te ontvangen. Het zou nachtwerk worden, als we daarvoor een ‘receptie’ zouden houden. Daarom hebben we besloten om zelf net als jij gewoon te gaan feesten en rond te lopen. Kans is groot dat je ons dus wel ziet! 😉
Daarnaast zijn er diverse manieren om het bruidspaar toch persoonlijk de te kunnen feliciteren. Naast een XXL gastenboek, waar je je persoonlijke boodschap achter kunt laten, staat er ook een videocamera klaar om een gesproken wens op te nemen. Daarnaast is er een zogenaamde ‘fotobooth’, waar je een foto van jezelf kunt laten maken om te laten weten dat je er was. En uiteraard staat er een grote enveloppendoos, waar je een kaart voor het bruidspaar kunt achterlaten.

Route
Let op, er is een omleiding vanaf de afrit Bunnik, maar deze staat heel goed aangegeven.

Vanuit Utrecht

 • Neem de autosnelweg A12 (Utrecht-Arnhem)
 • Afslag Bunnik (19) en bij de stoplichten linksaf
 • Tweede stoplichten rechtdoor (hier is de omleiding, dus je kunt niet anders)
 • Bij Postillon Hotel Bunnik rechtsaf (Kosterijland)
 • Einde weg links, richting Bunnik dorp (Provincialeweg)
 • Na de spoorwegovergang ga je bij het derde verkeerslicht rechts (Camminghalaan) (let op de ballonnen)
 • Na 500 meter zie je Hofstede De Beesde aan je rechterzijde (bij de ballonnenpilaren)

Vanuit Arnhem

Neem de autosnelweg A12 (Arnhem-Utrecht)
Afslag Bunnik (19) en bij de stoplichten linksaf (hier is de omleiding, dus je kunt niet anders)
Bij Postillon Hotel Bunnik rechtsaf (Kosterijland)
Einde weg links, richting Bunnik dorp (Provincialeweg)
Na de spoorwegovergang ga je bij het derde verkeerslicht rechts (Camminghalaan) (let op de ballonnen)
Na 500 meter zie je Hofstede De Beesde aan je rechterzijde (bij de ballonenpilaren

Parkeren
Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen op het parkeerterrein beschikbaar. Indien het parkeerterrein vol is geven de parkeerwachten je alternatieve parkeermogelijkheden door.
Carpoolen
Er gaan heeeeeel veel tweeps vanuit heel Nederland naar #twedding.
Carpool-afspraken kun je hier maken, op de site van Ride Here, Ride Now.

Openbaar Vervoer
Omdat er een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar is, raden we mensen zoveel mogelijk aan om te carpoolen of met het Openbaar Vervoer te komen.
Bunnik heeft een eigen station, op minder dan 1 km afstand van Hofstede de Beesde.

Blijven slapen?
Wil je na twedding blijven slapen?
Boek dan voordelig een kamer bij Postillon Hotel Bunnik:
Kosterijland 8
3981 AJ Bunnik
030 6569222

Voor slechts € 60 boek je een kamer incl ontbijt. Kan alleen door te bellen met het hotel en te vermelden dat het om de code “Twedding” gaat.

Hapjes en Drankjes

Toegang tot dit unieke evenement met optredens van 35 artiesten is gratis. Ook de diverse hapjes zijn allemaal gratis. Alle drank gratis kunnen schenken is helaas niet mogelijk gebleken. Maar….
We zijn ontzettend blij dat we er in geslaagd zijn om de opbrengst van de drank tijdens Twedding ook ten gunste van Pink Ribbon te kunnen laten komen.
Naast het gratis welkomstdrankje (Prosecco van VinodelMondo) en de vruchtencocktails van Island Oasis die je gratis kunt proberen, worden muntjes verkocht voor € 2 per stuk. Bier / frisdrank is verkrijgbaar voor 1 muntje, wijn voor 1,5 muntje (muntjes zijn deelbaar)

Kadotip
Veel mensen vragen ons of er een cadeaulijst is en/of wij speciale wensen hebben.
Het antwoord is Nee.
We vinden het geweldig hoe Twedding is ontstaan en zijn daar al heel erg dankbaar voor.
We weten dat er heel veel mensen zijn, die toch graag iets willen meenemen voor ons. Om die reden staat er een speciale Twedding enveloppendoos, waar je envelop met kaart en/of inhoud kunt doen.

Je kunt ook iets doneren aan Pink Ribbon in deze enveloppedoos. Schrijf in dat geval op de envelop “Pink Ribbon”. Wij zorgen ervoor dat het uiteindelijke bedrag samen met de opbrengs van de drank, de webshop, iTunes en stortingen op het rekeningnr worden verzameld en overgemaakt naar Pink Ribbon.

Internet
We hebben ons uiterste best gedaan om een goede internetverbinding bij De Beesde te krijgen, zodat iedereen via WiFi toegang zou hebben om te kunnen twitteren en foto’s te posten.
Helaas is dat uiteindelijk niet gelukt, door de technische beperkingen van de locatie. Het zou een ongelooflijk duur project zijn geworden om het toch te realiseren en daar hebben we helaas geen sponsor voor kunnen vinden.
De internetverbinding is dus zeer beperkt beschikbaar. We vragen iedereen om hier rekening mee te houden en ‘zuinig’ met de wel aanwezige bandbreedte om te gaan.

Foursquare
Als je niet weet wat Foursquare is, kun je dit stukje overslaan.
Weet je ‘t wel? Help dan mee om de eerste “Foursquare Swarm” van Nederland te realiseren. Check in op de locatie “Twedding”, als je er bent. Dus niet op de locatie Hofstede de Beesde, maar Twedding. Het is belangrijk dat iedereen tegelijkertijd op dezelfde locatie is!

Wel of niet naar de ceremonie?
De ceremonie begint om 15:00 uur op Kasteel ‘t Kerckebosch in Zeist.
Uiteraard is iedereen welkom om daar naar toe te komen, maar realiseer je goed, dat er slechts beperkte plaatsen zijn. De kans is groot, dat je niets van de plechtigheid kunt zien, simpelweg omdat de zaal vol is.
Na afloop van de ceremonie gaan we alleen met genodigden de bruidstaart aansnijden en bubbels drinken en uiteindelijk dineren, voor we met dat kleine gezelschap naar De Beesde in Bunnik rijden.

Wil je toch de ceremonie bijwonen? Kijk dan vanaf 14:45 uur naar Twedding TV. De gehele plechtigheid wordt live uitgezonden. Zo hoef je niets te missen.

Vragen?

Ben ik iets vergeten of heb je toch nog vragen? Stel ze dan hieronder. Ik beantwoord ze dan hier, zodat iedereen meteen meeprofiteert van jouw vraag en het bijbehorende antwoord.

Wij kijken ernaar uit jullie woesdagavond de 20e allemaal te zien in De Beesde!

Comments on this entry are closed.

 • Hetty Link

  Heel veel geluk vandaag en geniet ervan ondanks alle hektiek erom heen 🙂

 • Proficiat alvast! Enjoy!