Reactie

Het is de meeste bezoekers van twedding waarschijnlijk ontgaan, maar er verschijnen sinds kort op twitter af en toe negatieve tweets over Twedding. Dit betreuren wij heel erg en het doet ons pijn. Dit ‘project’ is spontaan ontstaan en niet van te voren bedacht of gepland. Samen met enthousiaste mede-tweeps wordt er iets moois neergezet waar wij van genieten, de medewerkers maar ook vele anderen. We willen niemand iets opdringen met Twedding. Als je er enthousiast over bent ben je welkom om mee te genieten. Als je er niet enthousiast over bent, vinden we dat jammer maar dat respecteren wij.

Eén van de medewerkers van Twedding heeft een enorme fout gemaakt. Dit is een actie van de medewerker geweest, hij handelde alleen en zonder ons medeweten. Wij staan absoluut niet achter zijn actie, wisten ook van niets totdat de berichtgeving op gang kwam vrijdag en wij zijn hiervan erg ontdaan. De medewerker heeft aan ons zijn excuses aangeboden en die hebben wij aanvaard.

Wij gaan graag door met de organisatie van Twedding. Het is een prachtig voorbeeld wat er met Social Media mogelijk is. Wij en anderen werken er met veel enthousiasme en plezier aan. Er wordt 20-10-2010 een prachtig feest neergezet waar velen van kunnen genieten.